DermaHaven BV, Haringvliet 72, 3011 TG Rotterdam
Ing. P. Plak
Diploma's
Expertisegebieden

Ing. P. Plak

Algemeen manager

Na een wetenschappelijke vooropleiding en 5 jaar in de onderzoekswereld te hebben gewerkt heb ik in 2012 een switchgemaakt en ben ik begonnen als Mohs coördinator op de Polikliniek Dermatologie in het Erasmus MC. Hier begon mijn liefde voor de techniek die Mohs’ micrografische chirurgie heet. Voor deze mooie techniek heb ik een opleiding mogen ontwikkelen waar tot op de dag van vandaag nationale als internationale dermatologen aan kunnen deelnemen. In 2017 heb ik ad intrim de functie van manager van de polikliniek dermatologie op mij mogen nemen. Na een pittige reorganisatie en een verhuizing van de polikliniek naar het nieuwe Erasmus MC heb ik ook de Allergologie en Immunologie mogen aansturen als Manager team. 

In 2020 heb ik de overstap naar Dermahaven gemaakt waar ik Algemeen manager ben geworden. De kleine persoonlijke setting met de korte lijnen naar het Erasmus MC en de expertise van onze medewerkers maakt dat ik op een plek werk waar het beste van twee werelden samenkomen.  

Specialiteit: Verander management, persoon gericht leiderschap, Mohs analist 

Trainingen: Verandermanagement, Financieel management, Persoonlijk leiderschap, Zichtbaar leiderschap, Post bachelor Zorgmanagement

Workshop: Omdenken, Flexibel leiderschap 

Onze specialisten