DermaHaven BV, Haringvliet 72, 3011 TG Rotterdam
Mr. Dr. E.R.M. de Haas mba
Specialiteit
 • Eczeem
 • Huidkanker - Excisie/Mohs
 • Vulva klachten
 • Diploma's
  Expertisegebieden

  Mr. Dr. E.R.M. de Haas mba

  Algemene dermatologie, Vulvapathologie, Huidkanker

  Mr. Dr. E.R.M. de Haas mba (AGB 03010873)
  Zij studeerde in Utrecht geneeskunde en rechten. Jaren later deed zij ook nog een MBA.
  De stad waar je Dom met een hoofdletter schrijft …….

  Na een aantal arts assistent-schappen niet in opleiding deed zij de opleiding tot huisarts (inclusief aantekening CB arts ).  Gedurende deze opleiding had zij behoefte aan meer dermatologische kennis.

  Stage in dit mooie vak, heeft geleid tot de opleiding tot dermatoloog in Utrecht (en een gelukkig huwelijk). Deze brede basis geeft haar dagelijks ruimte om zorg te leveren gericht op de individuele patiënt

  Als dermatoloog startte zij in 2002 in het Erasmus MC , waar zij ook promoveerde op de behandeling van oppervlakkige huidkanker met fotodynamische therapie.

  Sedertdien heeft zij meegewerkt aan verschillende multidisciplinaire werkgroepen; voor patiënten met hoofdhalskanker, voor patiënten met huidlymfomen. Zij heeft meegewerkt aan meerdere richtlijnen.  Huidkanker in de breedste zin des woords maakt duidelijk deel uit van haar expertise.

  Daarnaast heeft zij meegewerkt aan het opzetten van een vulvaspreekuur in het Erasmus MC, wat een mooi vervolg gekregen heeft samen met collega’s in DermaHaven.

  Opgeleid in Utrecht, waar eczeem een groot speerpunt is, met haar algemene ervaring ziet zij graag en veel kinderen, oa met eczeem.

  Dr. de Haas werkt 1 dag in het Erasmus MC en 2 dagen in DermaHaven. Zij is lid van de OR van het Erasmus MC (waar DermaHaven een zelfstandige dochter van is).

  Goede medezeggenschap draagt bij aan een goede organisatie – een uitdaging die Dr. de Haas graag aan gaat.

  Onze specialisten