DermaHaven BV, Haringvliet 72, 3011 TG Rotterdam
Trotse Lid van ZKN

Trotse Lid van ZKN

Bij DermaHaven zijn we verheugd een gewaardeerd lid te zijn van ZKN, de Nederlandse branchevereniging voor zelfstandige klinieken. Als een organisatie die ongeveer 16% van de medisch specialistische zorg in Nederland voor haar rekening neemt, biedt ZKN een platform voor klinieken om hoogwaardige, efficiënte en gespecialiseerde zorg te leveren. Met jaarlijks meer dan 1,1 miljoen patiënten die ZKN-klinieken bezoeken, vormen zij een hoeksteen van het Nederlandse zorgstelsel.

Wat Dit Betekent Voor Onze Patiënten
Onze associatie met ZKN spreekt boekdelen over onze toewijding aan het bieden van hoogwaardige dermatologische zorg. ZKN zorgt ervoor dat alle lidklinieken voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en patiënttevredenheid. Wanneer u kiest voor DermaHaven, kiest u niet alleen voor ongeëvenaarde huidzorg; u kiest voor een kliniek die waarde hecht aan patiëntveiligheid, geavanceerde behandelingen en effectieve nazorg, alle aspecten die streng worden beoordeeld onder de strikte richtlijnen van ZKN.

Onze Inzet voor Kwaliteit
Als dragers van het ZKN-kwaliteitskeurmerk worden we jaarlijks gecontroleerd door onafhankelijke certificeringsinstanties. Deze audits bestrijken alles, van medische expertise tot de veiligheid van onze apparatuur, infectiepreventie, nazorg en klanttevredenheid. Onze afstemming met ZKN dient als een getuigenis van onze toewijding om de al hoge normen die we hebben gesteld te handhaven en te verbeteren.

Meer Dan Huidzorg: Een Grotere Maatschappelijke Verantwoordelijkheid
Door de handen ineen te slaan met ZKN, versterken we ons vermogen om bij te dragen aan bredere maatschappelijke uitdagingen, zoals het betaalbaar en toegankelijk maken van gezondheidszorg zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Als een van de leidende specialismen binnen ZKN maakt dermatologie 24% uit van de zorg die in deze klinieken wordt geleverd, en we zijn er trots op deel uit te maken van die statistiek.

Samenwerkende Inspanningen
De missie van ZKN is niet alleen om klinieken te vertegenwoordigen, maar om een katalysator te zijn voor verandering in de planbare gezondheidszorg in Nederland. DermaHaven neemt actief deel aan deze visie en werkt samen met andere zorgaanbieders, waaronder ziekenhuizen en verzekeringsmaatschappijen, om een duurzaam en innovatief dermatologisch zorglandschap te bieden.

Door lid te zijn van ZKN kunnen we ons concentreren op wat het belangrijkst is: het leveren van patiëntgerichte, gespecialiseerde huidzorg, zodat u uw leven comfortabel en vol vertrouwen kunt leven. Met een gemiddelde patiënttevredenheidsscore van ZKN van 9,0 in 2022, streven we ernaar om bij te dragen aan dit hoge niveau van patiënttevredenheid in onze dagelijkse praktijk.

DermaHaven: Kwaliteitsdermatologie, Gecertificeerd en Vertrouwd.