DermaHaven BV, Haringvliet 72, 3011 TG Rotterdam
NVDV

NVDV

Bij DermaHaven zijn we trots om geassocieerd te zijn met NVDV, de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie. Als gemeenschap van zeer gespecialiseerde huidexperts en meer dan 550 professionals in heel Nederland, is NVDV een centrum voor dermatologische praktijken in zowel ziekenhuis- als onafhankelijke behandelingscentra.

Onze samenwerking met NVDV sluit aan bij onze missie om uitzonderlijke dermatologische zorg te bieden, die is gebaseerd op wetenschap, mededogen en de nieuwste methoden. Huidaandoeningen variëren in complexiteit, van kanker tot moedervlekken, eczeem, psoriasis en verder. De schat aan kennis van NVDV in het behandelen van meer dan 2.000 soorten huidaandoeningen verbetert ons vermogen om uitgebreide oplossingen te bieden voor onze diverse patiëntenbasis.

Het aangaan van een partnerschap met NVDV versterkt onze maatschappelijke rol en onderstreept onze toewijding aan het effectief uitroeien of beheren van huidproblemen. Het stelt ons in staat om te blijven pionieren in geavanceerde behandelingen, waaronder actuele toepassingen, chirurgische procedures en licht- en lasertechnologieën. Bovenal weerspiegelt het onze onwankelbare focus op het ervoor zorgen dat onze patiënten zich comfortabel voelen in hun eigen huid, zowel fysiek als emotioneel.