DermaHaven BV, Haringvliet 72, 3011 TG Rotterdam
BeterKeten

BeterKeten

DermaHaven is verheugd een gewaardeerd partner te zijn van Stichting BeterKeten, een bestuurlijk samenwerkingsverband en projectbureau dat zich richt op het oplossen van ziekenhuisoverstijgende uitdagingen op het gebied van medisch specialistische zorg en wetenschappelijk onderzoek. Met de focus op bredere zorgnetwerken, streeft BeterKeten ernaar om naadloze zorg te faciliteren tussen verschillende zorgaanbieders.

Onze samenwerking met BeterKeten sluit perfect aan bij onze eigen toewijding om uitstekende dermatologische zorg te bieden en geavanceerd onderzoek te gebruiken voor effectieve behandelingen. Via dit partnerschap kunnen we niet alleen betere medische behandelingen coördineren, maar ook deelnemen aan gezamenlijke onderzoeksinitiatieven die de kwaliteit van de zorg die wij bieden, verbeteren.

Door deel uit te maken van het netwerk van BeterKeten kunnen we samenwerken aan complexe zorgvraagstukken en multidisciplinaire oplossingen bieden aan onze patiënten. Het biedt ons ook de gelegenheid bij te dragen aan de vooruitgang van de medische wetenschap, met name op het gebied van dermatologie.

Door samen te werken met organisaties als Stichting BeterKeten, blijft DermaHaven uitmuntendheid nastreven in het bieden van uitgebreide en toonaangevende zorgoplossingen voor onze gemeenschap.