DermaHaven BV, Haringvliet 72, 3011 TG Rotterdam
ESMS

ESMS

DermaHaven is er trots op om aangesloten te zijn bij de European Society for Micrographic Surgery (ESMS), een gewaardeerd collectief van Europese dermatologen die zich inzetten voor het handhaven van de hoogste normen in de behandeling van huidkanker, met name door het gebruik van Mohs micrografische chirurgie. Mohs-chirurgie wordt erkend als de meest geavanceerde en effectieve behandeling voor huidkanker die vandaag beschikbaar is, en biedt ongeëvenaarde genezingspercentages, zelfs voor kankers die eerder via andere methoden zijn behandeld.

Onze samenwerking met ESMS stelt ons in staat om voorop te blijven lopen in dermatologische ontwikkelingen en garandeert dat onze patiënten de meest uitgebreide en geavanceerde behandelingen voor huidkanker ontvangen. Alle Mohs-procedures bij DermaHaven worden uitgevoerd door gecertificeerde dermatologen die een rigoureuze opleiding hebben gevolgd in deze zeer gespecialiseerde techniek, in overeenstemming met de richtlijnen van ESMS.

Als zustervereniging van de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), de belangrijkste organisatie voor gecertificeerde dermatologen in Europa, brengt ESMS een schat aan kennis en expertise naar onze praktijk. Door dit partnerschap blijven we ons inzetten voor het bieden van uitzonderlijke zorg en het benutten van het nieuwste onderzoek om huidaandoeningen effectief te behandelen.

Door onszelf te associëren met organisaties als ESMS, blijft DermaHaven de norm stellen voor uitzonderlijke dermatologische zorg in Europa.